DUURZAAMHEID
Door de verpakkingsmaterialen afkomstig van Bellota, die gebruikt worden voor de transport naar Nederland, te hergebruiken in verzendingen naar u krijgt dit een tweede leven. Gebruikte opvulmaterialen zijn er in overvloed bij bedrijven en particulieren. Door deze materialen in te zamelen en te hergebruiken in verzendingen proberen we bij De Zaag zo duurzaam mogelijk te werken en de belasting voor het milieu te beperken. Hierdoor kan het voorkomen dat een doos er wat minder uitziet of dat er verschillende opvulmaterialen zijn gebruikt in een verzending. 

 

VETERANEN
De Zaag is zeer begaan met veteranen. Veteranen zetten zich belangeloos en zonder politieke voorkeur in voor vrede en veiligheid waar ook ter wereld. Dat verdient onze waardering. Daarom heeft De Zaag zich aangesloten bij Onbekende Helden

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

© 2019 - 2024 Bellota gereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel