Elektrische kettingzaag

Artikelnummer: ECS1100P
Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 545,90 (exclusief btw)

ELEKTRISCHE KETTINGZAAG

LICHTHEID EN WENDBAARHEID: Hij weegt minder dan 2 kg en door zijn kleine formaat kunt u met slechts één hand werken. Het is zo comfortabel dat het uit de vrije hand snijden mogelijk maakt. Het bevat beveiligingssystemen, zoals de handbescherming en een drievoudige startknop, zodat u veiliger kunt werken.

EFFICIENTIE: Of u nu alleen bent of in combinatie met een ander gereedschap, u zult minder vermoeid raken, u zult meer snijden in minder tijd.

FUNCTIONALITEIT: De kettingzaag zal uw perfecte bondgenoot zijn, hetzij om hem alleen te gebruiken, om uw bomen en houtachtige gewassen te snoeien en schoon te maken, of als aanvulling op de elektrische schaar. Zijn kleine formaat, zijn snijcapaciteit en zijn autonomie zullen je een gereedschap doen ontdekken waarvan je jezelf niet wilt scheiden.

EIGENSCHAPPEN: 470 W borstelloze motor, 4,2 Ah batterij, 110 mm snijcapaciteit. Fijne ketting met 38 schakels en een snelheid van 11 m/s, voor gedetailleerde zaagsneden, wordt het in het hout gebracht zonder het risico van terugkaatsen. Zelfsmerende ketting, 100ml olietank.

Kenmerkend verschil met oogwaarschijnlijke gelijke merken is dat Bellota garantie en onderhoud biedt via firma De Zaag. De elektrische ketting heeft 2 jaar garantie en de accu's 1 jaar.


 

  • AFMETINGEN (LENGTE, BREEDTE EN HOOGTE)

    160 x 450 x 75 mm

  • GEWICHT

    1,8 kg

  • TOEPASSINGEN

    Voor het snoeien van houtachtige gewassen.

© 2019 - 2022 Bellota gereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel